Smartlax Makrogoli + elektrolyytit

Smartlax makrogoli on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Valmiste sisältää makrogolin lisäksi suoloja, jolloin elimistö säilyttää hyvän nestetasapainon. Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin.

product image

Käyttöohje, Makrogoli + elektrolyytit

Yhden annospussin sisältö liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta.

Pitkäaikaiseen hoitoon saat ohjeet lääkäriltäsi. Jatkuva hoito voi tulla kyseeseen, jos ummetus kroonistuu tai on hyvin itsepintainen tai liittyy muihin sairauksiin (esim. MS-tauti, Parkinsonin tauti ja opiaattien käyttö).

Pitkäaikaisessa käytössä valmistetta tulee käyttää vain lääkärin määräyksestä. Keskustele lääkärin kanssa valmisteen käytöstä myös, mikäli olet raskaana tai imetät.

Vaikutus

Smartlax Makrogoli tehoaa yleensä 1–2 vuorokauden kuluessa, mutta vaikutusaika on kuitenkin yksilöllinen. Valmiste ei aiheuta yhtäkkistä pakottavaa tarvetta ulostaa.

Smartlaxin vaikuttava aine, makrogoli sitoo itseensä vettä, pehmentää ulostetta ja lisää suolen sisällön määrää. Näin suolen toiminta normalisoituu ja syntyy luonnollinen tarve ulostaa. Smartlaxin sisältämän elektrolyyttilisäyksen avulla vältetään elimistön omien elektrolyyttien ja veden menetystä sekä toisaalta elimistön vesikuormitusta.

Smartlaxin sisältämä makrogoli poistuu elimistöstä ulosteen mukana.

CE0426 Lääkinnällinen laite, valmistaja SIIT srl., markkinoija Verman

Koostumus

1 annospussi sisältää:
Makrogoli 3350: 13,125 g
Natriumkloridi: 0,351 g
Natriumbikarbonaatti: 0,179 g
Kaliumkloridi: 0,046 g
Apuaineet: Piidioksidi, natriumsakariini, sitrusaromi (ei sovellu sitrusallergisille)

Annostus

Aikuiset:
Aloitusannos on aikuisille yksi annospussi 1–3 kertaa vuorokaudessa tasaisin väliajoin. Pitkäaikaisessa käytössä voi vähentää 1–2 annospussiin päivässä.

7-11 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää 2 kertaa vuorokaudessa.

3-6 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää kerran vuorokaudessa.

Pakkauskoot

Smartlax Makrogoli Elektrolyyttiä on saatavilla 20 ja 60 annospussin pakkauksina.

Vatsa liikkeelle kotikonstein

Suoliston toiminta on normaalia, kun suoli tyhjenee korkeintaan kolme kertaa vuorokaudessa tai vähintään kolmen päivän välein. Ummetus eli kova vatsa on yksi yleisimpiä ruoansulatuksen häiriöitä…

Lue lisää

Näin helpotat pikkulapsen kovaa vatsaa

Kun perheen pienin äksyilee, eikä ruoka maita, syy saattaa olla kovassa vatsassa. Näin tunnistat lapsen oireilun ja helpotat tämän oloa turvallisesti kotikonstein. Pienten lasten ulostamistiheys…

Lue lisää

Tunnista oireet – vinkit suoliston kriisitilanteisiin

Turvotus ja ilmavaivat on tavallisia vaivoja ja yleisesti melko harmittomia. Normaalistikin suolistossa muodostuu ilmaa päivittäin. Ilmaa muodostuu yleensä enemmän, jos syö ruokansa kovin nopeasti ja käyttää…

Lue lisää