Kysyttyä

Smartlax-tuotesarja vilkastuttaa ja edistää vatsan toimintaa.

 

Käyttö

Makrogolia käytetään ummetuksen hoitoon, jolloin normaali annostus on yksi pussi 1–3 kertaa vuorokaudessa tasaisin väliajoin. Pitkäaikaisessa käytössä määrää voidaan vähentää 1–2 annospussiin päivässä. Valmistetta voidaan käyttää säännöllisesti ummetuksen hoitoon lääkärin ohjauksessa.

Aloitusannos kannattaa ottaa illalla, sillä ulostustarve on useimmilla aamuisin tai päivän pääaterian jälkeen. Näin valmiste saa vaikuttaa suolistossa rauhassa ja lempeästi. Kun valmistettava käytetään useampi päivä, se otetaan pakkauksen ohjeen mukaan säännöllisin väliajoin.

Suolisto ei totu makrogolin pitkäaikaiseen käyttöön.

Vaikutus

Smartlax Makrogolin vaikuttava aine on makrogoli, joka sitoo itseensä vettä, pehmentää ulostetta ja lisää suolen sisällön määrää. Näin suolen toiminta normalisoituu ja syntyy luonnollinen tarve ulostaa. Smartlax makrogoli + elektrolyytit -valmisteen sisältämän elektrolyyttilisäyksen avulla vältetään elimistön omien suolojen ja veden menetystä.

Peräruiskeen sisältämät aineet pehmentävät ulostetta ja saavat osmoosin avulla peräsuolen nestetilavuutta lisättyä. Näin luontainen ulostamisrefleksi aktivoituu ja suoli tyhjenee. Peräruiske ei totuta suolta eikä vaikuta hermopäätteisiin.

Annostus

Jos olet ottanut liikaa makrogolia, saatat kärsiä liian vilkkaasta suolen toiminnasta. Ota tarvittaessa lääkäriin yhteyttä, jos oireet eivät helpota.